Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος - ΑΡΗΣ 71-65 | Η κατρακύλα συνεχίστηκε και στη Ν.Σμύρνη

Posted On Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 22:02

Ούτε το "καμπανάκι κινδύνου" από τον Κολοσσό Ρόδου αλλά και ούτε και η ευχάριστη είδηση από το ΑΣΕΑΔ για την συνέχιση του αγώνα με τον μπαογκ ήταν αρκετά για να σταματήσουν την αγωνιστική κατρακύλα του ΑΡΗ πάνω στο παρκέ. Και αν οι ήττες από την αδύναμη Αμαλιάδα και Κολοσσό δεν "έπεισαν" ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα τότε μάλλον η σημερινή ήττα από μια ομάδα που στήθηκε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος με συνοπτικές κινήσεις μάλλον έπεισε και τους ελάχιστους εναπομείναντες που δεν ήθελαν να δουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στον φετινό ΑΡΗ.

Ο αγώνας θύμισε πολύ τον αγώνα με τον Κολοσσό. Νωθρό ξεκίνημα, τραγική άμυνα, χωρίς πλάνο στην επίθεση και περίεργες αλχημείες από τον Πρίφτη με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να πάρει από την αρχή προβάδισμα και ο ΑΡΗΣ να κηνυγάει στο σκορ. Το σκάουτινγκ του αντιπάλου για ακόμη μια φορά απουσίαζε και ο Χάνκοκ με τον Μούρτο προσωπικό αντίπαλο βρήκε την ευκαιρία να στησει το δικό του πάρτι. Ο Βεζένκοφ έμοιαζε απελπιστικά μόνος και με την άμυνα του Πανιωνίου να προσαρμόζεται συχνά πάνω του ο νεαρός ήταν αρκετά άστοχος. Ο Ρίντ παρόλο που έδειχνε να μπορεί να δώσει λύσεις αγωνίστηκε σχετικά λίγο ενώ ο Αντεγκμπόγιε χρησιμοποιήθηκε μόλις για 9 λεπτά από τον Πρίφτη. Το 39-42 έδωσε ελπίδες για νίκη αλλά ο ΑΡΗΣ γρήγορα μα υπενθύμισε το πόσο κακός είναι.

Η ομάδα φαίνεται να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά πριν καν βγει ο πρώτος γύρος. Ο Πρίφτης όχι μόνο δείχνει απίστευτες εμμονές με συγκεκριμένους παίκτες αλλά και ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο.  Καλύτερη απόδειξη από την σημερινή ότι η ομαδα στήθηκε και δουλεύτηκε λάθος δεν υπάρχει...Κανείς δεν περίμενε τόσο νωρίς να μιλάμε για αλλαγή προπονητή αλλά είναι πλέον ολοφάνερο ότι η ομάδα χρειάζεται ένα πραγματικό ηλεκτροσοκ και μια ουσιαστική αλλαγή. Θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε την αντίδραση της διοίκησης σε αυτό το κατάντημα.

ΥΓ. Και όμως ο Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του... Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που σου έρχονται στο μυαλό οι συζητήσεις περί επιλογής προπονητή το καλοκαίρι και κολλάει το "τα λέγαμε"

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!